Telefon:

(+47) 917 05 272

E-post:

linnanna@gmail.com

Nettside:

bylab.me

Linn Anna Bjørk

Som interiørarkitekt er jeg interessert i menneskers samhandling med rom og produktene de omgir seg med. Alt som er rundt oss gir oss en følelse, enten vi blir begeistret, opprørt eller føler likegyldighet.

Å utvikle møbler handler for meg ikke bare om å skape vakre objekter, men også å forstå menneskelig adferd, behov og kultur. Som designer ønsker jeg å bidra med smarte løsninger og nye måter å se ting på. Basert på bærekraft, etiske materialer, kvalitet, funksjon, form og en enkelhet er det ultimate mål et bedre liv for brukeren.

Avgangsprosjekt

Definition of «slurp»: «To make loud sucking noises while eating or drinking: to slurp when eating soup.»

KONSEPT – SLURP

S makfull
L ett
U rban
R ask
P ersonlig

Duften av friske urter, het suppe og ferske bakevarer ønsker deg velkommen når du entrer SLURP. Smakfulle supper laget på ferske råvarer og friske urter gir deg ro i sjelen, stiller sulten, restituerer kroppen og gir deg fornyet energi til å yte bedre og tenke klarere. SLURP er en opplevelse av tradisjon og minner fra hjemmets trygge kjøkken i urbane omgivelser. Enten du har mulighet til å sette deg ned og nyte en porsjon, eller tar den med på flyet kan SLURP gi deg det lille pusterommet du trenger i hverdagen. Hver suppeskål er nytelse i sin reneste form, med lokale, økologiske råvarer av ypperste klasse. De smakfulle suppene restituerer kroppen og sinnet, og gjør deg klar for den videre reisen. En kokhet suppe på en kald vinterdag, en sval og kjølig suppe en varm sommerkveld. Øyeblikket teller!

Prosjekt navn Prosjekt navn Prosjekt navn Prosjekt navn Prosjekt navn Prosjekt navn Prosjekt navn Prosjekt navn Prosjekt navn Prosjekt navn Prosjekt navn