Telefon:

(+47) 971 46 711

E-post:

thalekolsen@gmail.com

Thale Kvam Olsen

Før jeg begynte på kles- og kostymedesign studerte jeg arkitektur og tredimensjonal kunst. Herfra har jeg en interesse for rom som gjør at jeg i dag jobber med både scenografi og kostymer. Jeg liker å designe scenografi og kostymer som gir utøverne føringer for hvordan de kan bevege seg, enten det gjelder mulighetene i egen kropp, eller i rommet.

Min avgangsforestilling

«Vi anbefaler alle å lage en forestilling» jobber med det teatrale, seremonielle iscenesettelsesaspektet ved menneskers søken etter, og behov for å tro. Gjennom et blått, insisterende og suggererende scenerom ønsker vi at publikum skal bli med å kjenne på disse aspektene.

Utøverne er litt frelst på å være frelst, og forsøker å besjele og manipulere rommet med energien sin, samtidig som de venter på at noe, eller noen skal oppstå.

«Vi anbefaler alle å lage en forestilling» ble til i samarbeid med Kristin Ryg Helgebostad som er avgangsstudent fra MA koreografi 2012.

Forestillingen hadde premiere p Dansens Hus 19.mai som en av tre prosjekter i «Avgangsforestilling».

Koreografi: Kristin Ryg Helgebostad
Kostymer og scenografi: Thale Kvam Olsen
Lysdesign: Chrisander Brun
Komponist/musiker: Lucy Swann
Utøvere: Marie Male Kalstø, Sigrid Kopperdal, Magnus Myhr
Foto: Åse Holte, Simen Dieserud Thornquist

Les anmeldelse på www.scenekunst.no

Thale Kvam Olsen Thale Kvam Olsen Thale Kvam Olsen Thale Kvam Olsen Thale Kvam Olsen Thale Kvam Olsen Thale Kvam Olsen Thale Kvam Olsen Thale Kvam Olsen Thale Kvam Olsen Thale Kvam Olsen