Telefon:

(+47) 483 50 293

E-post:

pati@passero.no

Pati Passero

Jeg blir inspirert av ting som nødvendigvis ikke er grafisk design, som kunst, historie, arkitektur, reiser, hendelser, forandringer og situasjoner.
Jeg tror det er viktig som designer å ikke bli for avhengig av sin datamaskin. Finne inspirasjon utenfor Internett, ute i det virkelige liv, hvor ting er i sin naturlige kontekst.

Jeg har laget fire bøker med fire eksklusive klesmerker. I stedet for klær lager de papir. Det følger med ekte tekster og sitater fra disse motehusene med små modifikasjoner så de og omhandler papir. Her vil man se hvordan deres uttalelser lyder i en annen kontekst. Papirtyper er valgt med tanke på merkenes identitet. Arkene er preget med logoene, som annet eksklusivt papir.

De fire forskjellige kjente merkelogoer er valgt på bakgrunn av klare forskjellige identiteter, Polo (Ralph Lauren), YSL, Versace & Burberry.

Pati Passero Pati Passero Pati Passero Pati Passero Pati Passero Pati Passero Pati Passero Pati Passero Pati Passero Pati Passero Pati Passero Pati Passero