Telefon:

(+47) 932 55 982

E-post:

annema_hv@hotmail.com

Nettside:

www.byhvesser.com

Anne Margrethe Maria Hvesser

Jeg ser på design som en form for kommunikasjon, og ønsker å nå andre mennesker med mitt design. Jeg etterstreber derfor at mine arbeider skal fremstå med en utpreget enkelhet som fanger oppmerksomheten, og skaper en opplevelse hos betrakteren. Jeg lar meg inspirere av egenskapene i gjenstandende jeg omgir meg med i hverdagen. Jeg er opptatt av gjenstandenes bruksverdi, og som følge av dette ser jeg på god funksjon som ensbetydende med god design. Samtidig er jeg svært opptatt av gjenstandenes historie, og man kan derfor finne et hint av nostalgi i det jeg lager.

Avgangsprosjekt

SLURP er et spisested utviklet for den nye piren på Oslo Lufthavn, Gardermoen. SLURP selger varme og kalde supper som kan nytes i spisestedets hyggelige bistro eller avslappede lounge, eller tas med videre på flyet. I tillegg har SLURP en egen butikk der man kan få kjøpt ferdigsupper og krydderblandinger, samt oppskrifter fra spisestedets kjøkken.

SLURPs innredning bygger på kontraster; det urbane og det hjemmekoselige, det tradisjonelle og det nyskapende, det menneskeskapte og det naturlige. Interiøret er inspirert av landskap, både i naturen og i byen. Med SLURPS innredning er det forsøkt å skape et nytt landskap i det arkitekturlandskapet Oslo lufthavn allerede er, som spiller på lag med den eksisterende designet samtidig som det oppstår noe nytt og uventet. Materialvalgene er preget av det rustikke over suppemåltidet, og dette gjenspeiles også i utformingen av lokalet.

Anne Margrethe Maria Hvesser 101 Møbleringsplan _ Layout 103 Oppriss A _ Layout 104 Oppriss B & C _ Layout 105 Oppriss D & E _ Layout Anne Margrethe Maria Hvesser Anne Margrethe Maria Hvesser Anne Margrethe Maria Hvesser Anne Margrethe Maria Hvesser Anne Margrethe Maria Hvesser Anne Margrethe Maria Hvesser