Telefon:

(+47) 924 63 067

E-post:

marte.leinaes@hotmail.com

Marte Leinæs

Som designer verdsetter jeg muligheten for å jobbe variert med prosjekter av ulik art. Arbeidene mine er preget av stor kontrastbruk, gjerne i form av sterke farger, og har ofte et lekent uttrykk. Formspråket kan være av både geometrisk og organisk karakter, men et fellestrekk er bruken av rene, enkle flater.

Som designer ønsker jeg at arbeidene mine skal skape glede i hverdagen for brukerne, samtidig som de er godt funksjonelt utformet. Der er også viktig for meg at det tilføres brukeren noe, enten i form av en følelse eller en opplevelse. Som designer mener jeg det er viktig at vi bidrar med inkluderende design som fremdeles har sterke estetiske kvaliteter, og på den måten tilrettelegger for et samfunn alle kan ha glede av.

Norwegian Taste

Norwegian Taste er et serveringskonsept for nye Terminal 2 på Oslo Lufthavn Gardermoen, og baserer seg på de norske smakene. Inspirasjon er hentet fra det norske naturlandskapet, noe som er tydelig både i formspråk og materialbruk. Norwegian Taste er lokalisert på avgang utland, og skal være et spennende alternativ for både norske og utenlandske passasjerer. Her får man servert småretter med fokus på de norske smakene, enten i ferdigkomponerte menyer eller etter eget ønske. Restauranten skal være et fullverdig alternativ for den internasjonale hurtigmaten som i dag dominerer flyplassen, og fungere som utstillingsvindu for norsk mat og kultur, på samme måte som flyplassen fremmer norsk kunst og arkitektur.

Marte Leinæs Marte Leinæs Marte Leinæs Marte Leinæs Norsk prosjekteringsmal 15 Marte Leinæs Norsk prosjekteringsmal 15 Norsk prosjekteringsmal 15