Telefon:

(+47) 984 05 557

E-post:

iris_djupvik@hotmail.com

Iris Djupvik

Jeg har på Kunsthøgskolen i Oslo jobbet med objekt og rom og kombinasjoner av disse. Objekt og rom spiller med og mot hverandre og det ene er en konsekvens av det andre. Jeg er inspirert av tradisjoner, tradisjonshåndtverk og natur, og bruker tid på å utvikler prototyper for å få en følelse av materialet, se hvordan prosjektet utvikler seg og for å kunne ta realistiske avgjørelser underveis. Som designer ønsker jeg å skape rom og objekter som er interessante, inspirerende og kan overraske.

Serveringssted ATTÅT, OSL Gardermoen

I min avsluttende oppgave har jeg, i samarbeid med Julie Særnblom, utviklet konseptet til et serveringstedet ATTÅT på OSL Gardermoen. Jeg utformet min versjon av serveringsstedet med hovedfokusert på objekt og rom.

"ATTÅT er en reise gjennom det norske land. Noe å drikke og en tallerken fingermat hvor tradisjonelle norske råvarer er tilberedt på en moderne måte, ATTÅT. Gode, rene og aromatiske smaker. Hvor går din reise gjennom Norge?"

Utformingen speiler konseptet. En langstrakt og variert disk i nivåer og innhold. Forskjellige sittenivåer og himlinger. ”Fra de høyeste fjell til de dypeste fjorder. Fra den ytterste skjærgård til den innerste skog.” Objektene er inspirert av, og utformet etter det tradisjonelle langbordet. Abstrahert rosemaling preger flater i rommet.

Iris Djupvik Iris Djupvik Iris Djupvik Iris Djupvik Iris Djupvik