Telefon:

(+47) 915 65 604

E-post:

post@jannickesvalheim.no

Nettside:

cargocollective.com/jannicke

Jannicke Lunde Svalheim

Som person er jeg positiv, målrettet, kreativ, og strukturert. Jeg er sosial, omgjengelig, og lærevillig. Som designer ønsker jeg å skape tilrettelagte løsninger som omfatter en stor målgruppe. Jeg er også opptatt av å være nyskapende og kreativ, og ha fokus på et tidløst uttrykk.

Som avsluttende prosjekt valgte jeg å utforme en kaffebar for det nye utbygget av Gardermoen flyplass. Jeg tok hensyn til rommets beliggenhet og omgivelser, og utformet en løsning som var åpen, imøtekommende og effektiv. En kaffebrenner er plassert midt i rommet, og sees fra alle inngangsvinkler. Den er kjernen i løsningen, og symboliserer at baristaene har kjærlighet for faget. Fargene er inspirert av rå kaffebær hengende på et tre. Møblene symboliserer de rå kaffebærene, og frisker opp det ellers nøytrale faste inventaret.

Jannicke Lunde Svalheim Jannicke Lunde Svalheim Jannicke Lunde Svalheim Jannicke Lunde Svalheim Jannicke Lunde Svalheim Norsk prosjekteringsmal 15 Norsk prosjekteringsmal 15 Norsk prosjekteringsmal 15 Norsk prosjekteringsmal 15 Norsk prosjekteringsmal 15