Telefon:

(+47) 480 60 174

E-post:

kajavonk@gmail.com

Nettside:

jegharenvennsomheterkaja.com

Kaja von Kwetzinsky-Stetzenkow

Loppemarked er gøy, det er gamle telefoner også. I mitt eksamensprosjekt har jeg laget en historie for barn om en fin rød gammel telefon på loppemarked. Jeg synes gamle telefoner er vakre! Det er ikke bare telefonens utseende, teknologi og historie som fascinerer meg. Tenk hvor mange samtaler som har funnet sted gjennom en gammel telefon.

I «Ring Ring Ring» ønsker jeg å slå et slag for loppemarkedet generelt og for den gamle telefonen spesielt. Jeg vil vekke nysgjerrighet og interesse for brukte ting og implisitt sette søkelys på bruk-og-kast-mentaliteten ved å fortelle historien til en gammel telefon gjennom et utvalg samtaler som har funnet sted med den.

Hvert oppslag er en scene, og hver scene en telefonsamtale. Det er en åpning og et anslag i historien som tar oss med til Liv og pappa på loppemarked, hvor Liv finner en rød telefon som hun synes er det fineste av alle de fine tingene. Pappa lurer på hva hun skal med den. Han hører ikke at den snakker til Liv. Selve historien er telefonsamtaler. Til slutt er vi tilbake hos Liv og pappa på loppemarkedet og pappa sier at de må gå, men Liv vil bli igjen og høre på historiene til alle de andre tingene også.

Kaja von Kwetzinsky-Stetzenkow Kaja von Kwetzinsky-Stetzenkow Kaja von Kwetzinsky-Stetzenkow Kaja von Kwetzinsky-Stetzenkow Kaja von Kwetzinsky-Stetzenkow Kaja von Kwetzinsky-Stetzenkow Kaja von Kwetzinsky-Stetzenkow Kaja von Kwetzinsky-Stetzenkow Kaja von Kwetzinsky-Stetzenkow