Telefon:

(+47) 928 41 633

E-post:

camilla@millasteen.com

Nettside:

www.millasteen.com

Camilla Steen

I masteren har jeg jobbet med små oppdagelsesøyeblikk i hverdagen, det betyr at jeg har utforsket visuell kommunikasjon på flater som alle har et forhold til. Jeg tror alle, uavhengig av hva du jobber med, trenger små øyeblikk i hverdagen som gjør at du glemmer deg selv. Som forbruker kjenner jeg meg godt igjen i den situasjonen, og som designer er det utfordrende og det har masse potensiale. Jeg tar tak i ting som er felles for de fleste av oss, og prøver å dekke det lille behovet, eller vise/poengtere hvordan vi oppfører oss i en bestemt situasjon. Disse øyeblikkene er viktige for at positive endringer skal finne sted og nye muligheter dukke opp. Dette handler derfor om de ulike situasjonene som kan oppstå når hverdagsobjekter gir deg små øyeblikk av glede, forundring, erkjennelser eller åpenbaringer. Jeg tror at denne tankegangen om å finne små opplevelsesøyeblikk kan åpne nye muligheter for meg som designer og for deg som forbruker.

Prosjektet har handlet minst like mye om min egen designprosess og min måte å jobbe med taktile flater, som papir. Humoren som jeg har brukt i prosjektet gjenspeiler nok derfor både meg og mine interesser. Jeg har brukt papirformatet og dets kvaliteter for å vise hvilke idéer som kan oppstå, i motsetning til å bare jobbe med på en skjerm. Resultatet har blitt en bok som viser min designprosess med ulike tester, forklarer konseptet mikroutopi og er også et eksempel på en mikroutopi i et bokformat.

Camilla Steen Camilla Steen Camilla Steen Camilla Steen Camilla Steen Camilla Steen Camilla Steen Camilla Steen Camilla Steen Camilla Steen Camilla Steen